Totalentreprenad

Ditt val för totalentreprenad i Uppsala

Ditt val för totalentreprenad i Uppsala

Har du funderingar på att renovera hemma? Då kan du anlita oss för en totalentreprenad. Vad är totalentreprenad kanske du undrar? Det betyder att vi tar hand om hela projektet och att du slipper kontakta flera olika firmor.

När du anlitar oss får du en expert på totalentreprenad i Uppsala som kan hjälpa dig med stort som smått. Om du ska genomföra en renovering kan vi sköta kontakt med bland annat elektriker för att underlätta för dig. Hela processen blir mycket smidig!

Vi kan leverera totalentreprenad hus och alla övriga byggnader. Vi anpassar oss efter dina önskningar och behov oavsett storleken på projektet.

Fri Offert

Få en kostnadsfri offert

Dina experter på Totalentreprenad

Du kan när som helst kontakta oss för en första offert totalentreprenad eller boka in ett första förutsättningslöst möte. Vi kan även komma på besök hos dig och se med egna ögon vad du vill ha gjort. Då kan vi bilda oss en uppfattning om omfattningen av arbetet och komma med egna förslag. Sedan väljer du själv om du vill gå vidare eller inte.

Omdömen om Totalentreprenad

Så tycker våra kunder

Vi skulle renovera båda våra badrum och kontaktade byggfirman som kunde erbjuda oss en totalentreprenad. De var otroligt skickliga och kom med bra idéer på hur vi kunde göra förbättringar.

Daniel Malmberg
TOTALENTREPRENAD BADRUM

Vi köpte ett renoveringsobjekt och ville ha en byggfirma som kunde renovera hela huset. Byggföretag Uppsala gjorde precis det som vi önskade och vi kunde inte ha bett om en bättre samarbetspartner.

Frida Johansson
TOTALENTREPRENAD RENOVERING

När vi totalrenoverade vårt kök skulle vi ha hjälp med allt inklusive att dra nya ledningar. Därför kontaktade vi byggfirman som hjälpte oss med allt. Vi är supernöjda och förvånade över hur smidigt allt gick.

Simon Karlsson
TOTALENTREPRENAD KÖK

Flera olika projekt med totalentreprenad

i samarbetar endast med företag som vi vet håller samma höga kvalitet som oss själva. Vi väljer ut dem med omsorg för att kunna ge dig som kund det bästa. Du kan kunna förvänta dig en viss standard när du kommer i kontakt med oss.Vi har tagit oss an flera olika projekt genom åren i varierande storlek. Vi lämnar gärna referenser om så önskas.

Tack vare våra duktiga samarbetspartners kan vi arbeta effektivt och ge dig en tidsplan att ta ställning till.

Vi håller en nära kundkontakt så länge projektet pågår och ger dig regelbundet uppdateringar om hur allt fortlöper. Du kan känna dig helt trygg med oss som byggfirma. Vi ser gärna långvariga samarbeten där vi hjälper dig med alla dina byggprojekt.

Så snart du behöver en totalentreprenad i Uppsala är du varmt välkommen att kontakta oss.​

Skickliga och effektiva hantverkare

Totalentreprenad i Uppsala som är fackmannamässigt utförd

Vi är ett byggföretag Uppsala som består av skickliga hantverkare med rätt kompetens. Det vi inte kan göra själva lämnar vi över till våra samarbetspartners.

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda dig denna helhetslösning som underlättar hela projektet för dig som kund. Du behöver bara kontakt med oss.

Om du vill anlita oss för en totalentreprenad är det bara att höra av dig. Vi gör en sammanställning av vad du behöver och kommer gärna med tips på vägen. Eftersom vi har mångårig erfarenhet vet vi vad som passar i vilka lägen. Tillsammans förverkligar vi dina visioner och drömmar!

Fri Offert