Tillbyggnader

Tillbyggnader i Uppsala med omnejd

Tillbyggnader i Uppsala med omnejd

Funderar du på att göra en tillbyggnad hus eller någon annan form av utbyggnad? Då kan vi alltid hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet av olika tillbyggnader och kan anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Vi har under årens lopp gjort flera tillbyggnader i Uppsala där allt från uterum till extrarum tagit form. En tillbyggnad är ett perfekt sätt att få större utrymme utan att behöva flytta. Vi ser till att det blir precis så som ni har förväntat er.

Vi kan bland annat göra en utbyggnad entré om du känner att det behövs mer utrymme. Det är en plats där det gärna blir trångt och stökigt annars.

Fri Offert

Boka ett första möte

Tillbyggnader av alla dess slag

​Om du fungerar över att bygga till så är första steget att kontakta oss. Vi kan skicka ut en första offert eller komma på besök och se över era förutsättningar. Då kan vi även berätta mer om vår kompetens och vad vi kan göra för dig. Vi träffas gärna personligen så du kan få en bild av vad vi kan erbjuda dig som kund.

Omdömen om tillbyggnader

Vad säger våra kunder?

Jag och maken ville bygga ut altanen i anslutning till vår villa och kontaktade byggfirman. De var vänliga och duktiga och gjorde ett riktigt bra jobb från början till slut.

Sofia Karlsson
TILLBYGGNAD ALTAN

Jag ville bygga ut och göra ett hemmakontor när jag började jobba hemifrån. Byggföretag Uppsala ritade upp en skiss och byggde det precis som jag ville ha det. Riktigt bra!

Erika Johansson
TILLBYGGNAD EXTRARUM

Vi skulle göra en tillbyggnad på huset i samband med barnen fick ett nytt syskon. Tack vare detta slapp vi flytta ifrån huset som vi älskar så mycket. Kan varmt rekommendera dem.

Thomas Sjöstedt
TILLBYGGNAD

Vi har stor erfarenhet av tillbyggnader

Vi kan dessutom stå till tjänst om du vill ha råd eller hjälp med eventuella ansökningar. Skulle det krävas bygglov måste detta godkännas innan vi kan gå vidare. Det kan vi berätta mer om ifall det är första gången ni gör en sådan ansökan.Alla tillbyggnader och projekt är unika och vi ser till att dina önskemål och behov står i centrum av bygget!

Vi kan anpassa oss efter varje enskild kund och de förutsättningar som råder för varje tillbyggnad och projekt!

När du kontaktar oss gör vi upp en tydlig handlingsplan som du får godkänna innan vi sätter igång. Vår långa erfarenhet gör att vi kan komma med värdefulla tips om material och tillvägagångssätt. Målet är alltid att bygga så hållbart som möjligt.

Med andra ord är vi experter på tillbyggnader i Uppsala och alltid redo att stå till tjänst.​

Du kan lita på oss

Tillbyggnader i Uppsala med rätt certifikat

Vårt byggföretag Uppsala har flera års erfarenhet och rätt kompetens inom bygg och snickeri. Du kan känna dig helt trygg.

Vi utför alltid ett fackmannamässigt arbete som är designat för att hålla i fler år framöver. Det är det bästa för alla.

Det finns väldigt mycket som faller under begreppet tillbyggnader och vi förklarar gärna mer vid en första kontakt. Vi kan också ge referenser och bilder från tidigare arbeten om så önskas. Tillsammans tar vi din tillbyggnad från skiss till färdigt projekt så snabbt och effektivt som möjligt. Det är en självklarhet för oss.

Fri Offert