Tjänster

Stort utbud av tjänster inom snickeri

Nyproduktion

Nyproduktion Uppsala

Vi är experter på nyproduktion Uppsala och kan hjälpa dig bygga från grunden. Det gäller både för enstaka hus och större projekt. Tillsammans tillgodoser vi alla behov och ser till att det blir enligt önskemål.

handshake-contract-buyer-dealer-shaking-hands-company-skyscrapers-office-office-building

Vi är din enda kontakt

Slipp stressen med flera hantverkare och företag och låt oss ta hand om allt genom vår totalentreprenad. Det är smidigt och enkelt!

JW_181026_111443

Tillbyggnader

Om du behöver bygga ut eller bygga till är vi redo att stå till tjänst. Vi ser över dina möjligheter och hjälper med alla former av tillbyggnader. Du får ett större utrymme att röra dig med.

Kostnadsfri offert

Tillbyggnader  * Vi delar inte din information.

  Så tycker våra kunder

  Omdömen om byggföretag Uppsala

  Jag önskade hjälp när vi skulle bygga hus på tomten vi köpt. Det krävdes mycket planering och samordning men byggfirman var otroligt duktiga och proffsiga under hela samarbetet. Rekommenderas varmt!
  Håkan Andersson
  Vi skulle göra om både kök och badrum och ville anlita någon som kunde göra allt. Byggfirma Uppsala erbjöd oss en totalentreprenad så vi behövde inte tänka på något överhuvudtaget. Superbra!
  Maja Fritzell
  Vi behövde ett extrarum när vi väntade barn och undrade om vi skulle kunna bygga ut vårt hus. Vi fick fantastisk hjälp och det blev bättre än vad vi kunde tänka oss.
  Amanda Ohlsson
  Tillbyggnad

  Med rätt certifikat

  Alltid fackmannamässigt utfört