Snickare pris

Berätta lite kort om vad du har tänkt dig

Om du vill ha en första offert är du varmt välkommen att kontakta oss

Så snart vi har lite mer information om projektet kan vi ge dig en offert. Vi använder oss inte av hantverkare timpris utan baserar vår offert på projektets omfattning och materialet som ska användas. Du får ett seriöst Byggföretag Uppsala i alla lägen!

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser snickare utan att tumma på kvaliteten på något sätt. Vi kan även skicka ut flera offerter bygg om det rör sig om ett lite större projekt. Vi arbetar både med företag och privatpersoner och är alltid redo att stå till tjänst. Tveka därför inte att höra av dig till oss så snart som möjligt.

Vi kan även göra ett första hembesök om du vill att vi ska komma ut och se vilka förutsättningar som finns. Då kan vi bilda oss en bra uppfattning om projektets storlek och ge dig ett kostnadsförslag. Det är självfallet helt förutsättningslöst att gå vidare med detta.

✔ Flexibla och kompetenta snickare
✔ Från ritning till färdigt projekt
✔ Flera erfarna hantverkare

Boka ett första möte!
+
=
Omdömen från tidigare jobb

Så tycker våra kunder om byggföretag Uppsala

Vi skulle totalrenovera vårt gamla badrum och fick hjälp med hela projektet inklusive nya ledningar. De var supertrevliga och duktiga och vi är väldigt nöjda med allting. Vi har inget att klaga på.

Ylva Svensson
TOTALENTREPRENAD BADRUM

Vi har alltid drömt om en stor och pampig uteplats vid vårt hus och det var precis det vi fick. De gjorde ett fantastiskt arbete!

Lennart Karlsson
TILLBYGGNAD ALTAN

Vi skulle bygga ett nytt hus från grunden och behövde en byggfirma som kunde hjälpa oss. De assisterade från ritbordet och resultatet blev över all förväntan.

Johannes Isaksson
Nybyggnation

Vi anpassar oss efter dina behov

Flexibla och kompetenta snickare

När du letar efter en prisvärd byggfirma har vi lösningen. Vi är väldigt flexibla och anpassar oss alltid efter våra kunder. Vår målsättning är att du ska få ett högkvalitativt arbete utan att behöva betala för mycket. Det är också något som vi lyckas med. Vi delar gärna med oss av referenser från tidigare jobb.